Dezvoltatorii
Opera Residence

Management de calitate

Managementul de calitate este unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre. Până acum reușit să finalizăm și să vindem peste 500 de unități locative și continuăm să dezvoltăm proiect rezidențiale noi mass market și premium în diferite zone din Constanța.

logo vdt construct

VDT Construct Impex

V.D.T. CONSTRUCT IMPEX este o firmă tânără, cu oameni energici, care se află astăzi în topul firmelor de construcții din județul Constanța. Obiectivul nostru principal este acela de a întâlni cele mai exigente cerințe și de a îndeplini cele mai mari așteptări în materie de confort și calitate pentru clienții noștri. 

Suntem în continuă creștere datorită lucrărilor în care ne-am implicat cu suflet, îndemânare și atenție la detalii (Maria Residence, Athena Residence și Sophia Residence sunt doar câteva dintre ele). Flexibilitatea noastră, dedicația, echipamentele moderne și pregătirea specială a oamenilor noștri sunt semne ale profesionalismului și aspirăm să ne menținem la același nivel care livrează standarde înalte de calitate.

Opera Hotel

Totodată, unul dintre dezvoltatorii noștri este cel care a realizat Opera Hotel, unul dintre cele mai inovatoare și fastuoase hoteluri din Mamaia. Acest proiect, la rândul său, este amprenta profesionalismului și a vastei noastre experiențe în tot ceea ce ține de ospitalitate.

Turiștii noștri se bucură de vedere la mare, terase și zona de plajă privată, restaurant, cafenea și bar, transport și parcare, piscină și acces imediat la plajă. Toate aceste caracteristici au inspirat și au fost adaptate noului nostru complex rezidențial, Opera Residence.

Sigma Residence Constanta

Sigma Residence Constanța

Sigma Residence este cel mai nou ansamblu rezidențial dezvoltat de VDT Construct. Acesta este poziționat pe Bulevardul Tomis, în zona Tomis Plus, din Constanța.

Ansamblul rezidențial are 10 etaje și apartament spațioase cu 2, 3 și 4 camere.

Opera Hotel

Hotel Opera este un hotel modern construit pe malul mării, la câțiva pași de zona cluburilor. Hotel Opera pune la dispoziția turiștilor, pe lângă spațiile de cazare, numeroase alte facilități menite să asigure o vacanță relaxantă – plajă privată, piscină, băruri și restaurant.