Cere oferta
Completeaza datele tale de contact si un reprezentant de la Opera Residence o sa ia legatura cu tine pentru a stabili detaliile.
Da, sunt de acord cu politica de confidentialitate.
Sunt interesat.
Vrei mai multe informații legate de ofertele noastre pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru tine? Completează acest formular si vei fi contactat.
Da, sunt de acord cu politica de confidentialitate.
Facilitati
Arhitectură deosebită
Am ales o arhitectură futuristă , modernă și parcă desprinsă dintr -un tablou de Salvador Dali. Spațiile modelează exteriorul și îl fac un punct de atracție pe litoralul românesc .
Vedere frontală la mare
Majoritatea apartamentelor au vedere frontală la mare . Iar cele aflate la etaje superioare beneficiază de o superbă panorama .
Administrare privată
Nu trebuie să va faceți griji în ceea ce privește administrarea. Ne-am gândit la toate. Ne vom ocupă și de administrarea ansamblului.
Piscină
Pentru că apartamentele sunt exact pe malul marii și atmosfera este una de vacanță , am pregătit o piscină pentru o relaxare continuă .
Curte cu spații verzi
Plăcerea de a avea gazon, plante ornamentale și verdeață este un punct estetic important al ansamblului. Va vom bucură privirea cu zonele de spațiu verde.
Loc de parcare privat
Opera Residence pune la dispoziția proprietarilor parcări , atât exterioare cât și interioare ( sistem de parcare complet automatizat).
Finisaje interioare
Spațiile comune, interioare , scări de acces, spațiile exterioare și cele verzi au beneficiat de atenția noastră deosebită și de execuție și materiale premium.
Finisaje exterioare
Fațada ventilata , balustradă de sticlă , podea flotantă , cât și elementele metalice ornamentale au fost alese cu grijă , tocmai pentru a asigura o calitate și un design superior.
Materiale folosite
Pentru a asigura o calitate excepțională , am ales cu grijă furnizorii, furnizori consacrați de pe piață din Italia, Spania și Austria.