Cere oferta
Completeaza datele tale de contact si un reprezentant de la Opera Residence o sa ia legatura cu tine pentru a stabili detaliile.
Da, sunt de acord cu politica de confidentialitate.
Sunt interesat.
Vrei mai multe informații legate de ofertele noastre pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru tine? Completează acest formular si vei fi contactat.
Da, sunt de acord cu politica de confidentialitate.
Facilitati
Arhitectură deosebită
Am ales o arhitectura futurista, moderna si parca desprinsa dintr-un tablou de Salvador Dali. Spatiile modeleaza exteriorul si il fac un punct de atractie pe litoralul romanesc.
Vedere frontală la mare
Majoritatea apartamentelor au vedere frontala la mare. Iar cele aflate la etaje superioare beneficiaza de o superba panorama.
Administrare privată
Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste administrarea. Ne-am gandit la toate. Ne vom ocupa si de administrarea ansamblului.
Piscina
Pentru ca apartamentele sunt exact pe malul marii si atmosfera este una de vacanta, am pregatit o piscina pentru o relaxare continua.
Curte cu spații verzi
Placerea de a avea gazon, plante ornamentale si verdeata este un punct estetic important al ansamblului. Va vom bucura privirea cu zonele de spatiu verde.
Loc de parcare privat
Opera Residence pune la dispozitia proprietarilor parcari, atat exterioare cat si interioare (sistem de parcare complet automatizat).
Finisaje interioare
Spatiile comune, interioare, scari de acces, spatiile exterioare si cele verzi au beneficiat de atentia noastra deosebita si de executie si materiale premium.
Finisaje exterioare
Fatada ventilata, balustrada de sticla, podea flotanta, cat si elementele metalice ornamentale au fost alese cu grija, tocmai pentru a asigura o calitate si un design superior.
Materiale folosite
Pentru a asigura o calitate exceptionala, am ales cu grija furnizorii, furnizori consacrati de pe piata din Italia, Spania si Austria.