Cere oferta
Completeaza datele tale de contact si un reprezentant de la Opera Residence o sa ia legatura cu tine pentru a stabili detaliile.
Da, sunt de acord cu politica de confidentialitate.
Sunt interesat.
Vrei mai multe informații legate de ofertele noastre pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru tine? Completează acest formular si vei fi contactat.
Da, sunt de acord cu politica de confidentialitate.
Proiect Opera Residence
Proiect Opera Residence

Cand am proiectat Opera Residence, am avut in vedere un singur lucru: confortul clientilor nostri. Atat cei care vor sa-si asigure pe viata un apartament de vacanta în nordul statiunii Mamaia, cat si cei care vor sa se mute definitiv aici, merita o locuinta fara compromisuri, la cele mai inalte standarde.

 

Iar o locuinta la mare nu inseamna doar niste metri patrati, ea este rezultatul tuturor eforturilor tale, acel moment de pauza in care iti permiti sa te relaxezi, departe de stresul orasului. Iar daca scopul achizitiei este vacanta, noi stim ca acele doua saptamani de vara din timpul anului sunt foarte importante pentru tine. si daca timpul de odihna tot este atat de scurt, el trebuie sa fie petrecut la adevarata sa valoare.

 

Cladirea cu 12 etaje si 142 de apartamente de 2 si 3 camere se afla chiar in prima linie a plajei, extrem de aproape de mal, fara riscul de constructie a altor proiecte care sa obtureze superba priveliste catre mare.

 

Locatia exclusivista arhitectura deosebita si designul creativ al fatadei, in forma de clepsidra, ofera o nota de eleganta și invita la un stil de viata modern. Daca ești genul de persoana care considera ca eforturile tale merita cu adevarat rasplatite, atunci ai gasit locul perfect pentru tine. 

Vezi galeria
12
etaje
100
vederi la mare
3600
metri patrati
120
locuri de parcare
150
apartamente
12
etaje
100
vederi la mare
3600
metri patrati
120
locuri de parcare
150
apartamente
Arhitectură deosebită
Am ales o arhitectura futurista, moderna si parca desprinsa dintr-un tablou de Salvador Dali. Spatiile modeleaza exteriorul si il fac un punct de atractie pe litoralul romanesc.
Vedere frontală la mare
Majoritatea apartamentelor au vedere frontala la mare. Iar cele aflate la etaje superioare beneficiaza de o superba panorama.
Administrare privată
Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste administrarea. Ne-am gandit la toate. Ne vom ocupa si de administrarea ansamblului.
Piscina
Pentru ca apartamentele sunt exact pe malul marii si atmosfera este una de vacanta, am pregatit o piscina pentru o relaxare continua.
Curte cu spații verzi
Placerea de a avea gazon, plante ornamentale si verdeata este un punct estetic important al ansamblului. Va vom bucura privirea cu zonele de spatiu verde.
Loc de parcare privat
Opera Residence pune la dispozitia proprietarilor parcari, atat exterioare cat si interioare (sistem de parcare complet automatizat).
Finisaje interioare
Spatiile comune, interioare, scari de acces, spatiile exterioare si cele verzi au beneficiat de atentia noastra deosebita si de executie si materiale premium.
Finisaje exterioare
Fatada ventilata, balustrada de sticla, podea flotanta, cat si elementele metalice ornamentale au fost alese cu grija, tocmai pentru a asigura o calitate si un design superior.
Materiale folosite
Pentru a asigura o calitate exceptionala, am ales cu grija furnizorii, furnizori consacrati de pe piata din Italia, Spania si Austria.
Contacteaza-ne

Stațiunea Mamaia Nord, Strada

Promenada f. nr., Lot 5/2, CF 111 121,

Constanța România