Smart Interior
Automatizari Inteligente

Automatizare Integrală

Soluția noastră de automatizare a spațiilor interioare reprezintă o inovație semnificativă în domeniul confortului și securității în locuințe. Integrând tehnologii avansate, acest sistem oferă o experiență completă și intuitivă, adaptată nevoilor și preferințelor utilizatorilor.

Soluția noastră acoperă o varietate de aspecte cheie ale vieții interioare, de la iluminatul ambiental și controlul temperaturii la sistemele de securitate și gestionarea condițiilor meteo. Cu o atenție specială acordată detaliilor și performanței, soluția noastră se distinge prin fiabilitate, eficiență și ușurință în utilizare.

KNX Home Automation

O solutie eficienta integrata in echiparea tuturor apartamentelor cu funcționalități inteligente ce extinde funcționalitatea și simplifică actiunile prin design și un sistem configurat astfel incat sa il poti utiliza fără efort. Cu o interfață intuitivă, toate componentele sistemului  de la butoanele de comandă pana la senzorii aplicati sunt aranjate într-un mod simplu si eficient.

Lumini Ambientale și Benzi LED

Solutia noastra integrata oferă control complet asupra sistemului de iluminat interior, inclusiv lumini ambientale și benzi LED, pentru a crea atmosfera perfectă în fiecare încăpere. Prin intermediul senzorilor și al algoritmilor avansați, intensitatea și temperatura culorilor pot fi ajustate în funcție de preferințele utilizatorilor și de condițiile ambientale.

 

Încălzire și VRV

Sistemul nostru include integrarea completă a încălzirii și a sistemului de aer condiționat multizonal (VRV), permițând controlul precis al temperaturii în fiecare zonă a locuinței. Această funcționalitate este gestionată inteligent pentru a asigura confortul optim și eficiența energetică.

Sisteme de Siguranță

Monitorizarea continuă a spațiului permite detectarea rapidă a situațiilor de urgență, cum ar fi incendiile sau inundațiile. În cazul detectării fumului, utilizatorii sunt notificați imediat, iar sistemele de siguranță sunt activate pentru a preveni și gestiona situațiile de urgență.